Възвръщане на свежестта на кожната покривка чрез микронидлинг терапия

Възвръщане на свежестта на кожната покривка чрез микронидлинг терапия

Завършеното подновяване на визията на кожата вече се прилага без хирургична интервенция – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг процедурата е минимално инванзивен метод за заличаване на несъвършените области от областта на лицето , като снижава до минимум врязалите се фини щрихи и дълбоки неравности, чрез активиране на реставриращите процеси в кожната тъкан съживяване на създаването на колаген.

При кои видове кожна покривка е най-уместна микронидлинг процедурата ?

С подкрепата на микронидлинг обработката общият облик на кожната тъкан се изпълва със здравина и блясък, благодарение на задействаното образуване на колаген . Терапията е удачна при всички типове кожна тъкан , като това я прави удачен избор за индивиди , които искат да премахнат нежеланите пъпки и белези от вида си и да се сдобият с блясък .

Колко броя намеси трябват и кога се вижда постижението на микронидлинг?

Микронидлинг манипулацията разполага с/със популярността на една от най-издръжливите мерки за епидермиса и дермата . Ефектът от нея може да продължи през цялата следващата година . Следствията от микронидлинга са забележими с просто око още след края на началната намеса , като освен това за възможно най-добри резултати се препоръчват три-четири процедури според състоянието на вашата кожна тъкан . Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД може да се използва независимо от годишния сезон .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг намесата е в порядъка на половин час и малко отгоре и непосредствено след нея ще можете да насочите поглед необезпокоявано към делничните си дейности .

Качествен микронидлинг 1
Качествен микронидлинг

Защо микронидлинг практиката с ООД се доказа като безопасна ?

След края на третирането се забелязва леко порозовяване на обработваната област , обаче то избледнява напълно след няколко часа . Микронидлинг третирането обикновено няма други неприятни последици и достига обосновано повишени ефекти в цялостното възвръщане на младежкия вид на кожата . От значение за нискорисковата микронидлинг намеса е разновидността на вкарваните в употреба устройства . В клиника ООД ние играем сигурно с ООД – гарантиран със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг манипулация , отговарящ на обширните критерии на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Американските Щати. Тествана и гарантирано успешна , микронидлинг процедурата ООД е безвредна за здравния статус на пациента и представлява надежден способ за подновяване на сияйната външност на кожната повърхност.

При неспазване на съветите на дерматолога с края на микронидлинг интервенцията е възможно да се покажат по-продължителни руменеещи области и подутини . Ако откриете нещо , което ви притеснява , мигновено се свържете със своя специалист по дерматология .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Как действа ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа употребата на сини и червени LED лъчи. Синкавата светлина премахва бактерията , предизвикваща загнояване ,съпровождащи акнето, докато едновременно с това червената светлина активира клетъчните частици да произвеждат структурен белтък, което засилва градежа и нюанса на кожата . С помощта на своя нехирургичен подход , микронидлинг процедурата не носи и най-малкия дискомфортен усет .

Какви могат да бъдат учудващите ефекти , които микронидлингът създава ?

– запълване на дупките

– заличаване на печата на акне

– премахване на тънки гънки и закривености

– отнемане от обема на петната

– повдигане на кожната покривка

– уеднаквяване на кожния цвят

За кого е подходяща микронидлинг терапията ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД достига смайващи ефекти при, както пояснихме , всяка кожна разновидност ,а освен това и се доказа като благоприятна при несъвсем, но в голяма степен всяка възраст . Влиза в употреба при наличието на разположени на повърхността остатъци от младежки обрив , настоящо мастно възпаление , обособени пори , неуловими вдлъбнати черти , петна ,а също така и загубила младежкия си блясък дерматологична повърхност. Чрез терапията се заздравява еластичността на кожната тъкан, неравномерността се заглажда , а повърхността се запазва .

Информация за микронидлинг 3
Информация за микронидлинг

Как да предотвратим появата на нежелани реакции след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е необходимо да се придържате към предписанията на вашия лекуващ дерматолог , с цел да осигурите най-добър резултат и да се застраховате срещу нежелани странични реакции .

При погрешно отношение към дерматологичния слой след микронидлинг е възможно да възникнат странични реакции . За да ги предотвратите , ние, екипът на ООД даваме следните указания:

– Да не се използват агресивни почистващи гелове и пени

– Да се предпазва от появата и престоя под ярко слънце

– 24 часа след финала на практиката да не се слага грим и козметични продукти, освен ако вашият специалист по дерматология не ви е предписал друго нещо

– Вечерните часове след манипулацията се допуска да се влага в кожата само серум за лице или тяло

– Да не се спортува в деня на практиката

– Да не се подлага на масажи , процедури с пара и гореща вода до седмица след микронидлинг терапията

– Допуска се възможност в ареала да възникнат гнойни мехурчета , които ще се заличат в период от седмица след процедурата

– Ако има обстоятелство , което Ви смущава в идните няколко дни след приключването на процедурата и мислите , че причината е процедурата, ако обичате, потърсете ни

Повече за  микронидлинг 4
Повече за микронидлинг

С какво трябва да сме наясно преди да пристъпим към микронидлинг намесата ?

Микронидлинг манипулацията не е подходяща за :

– очакващи дете и отхранващи кърмачета жени

– страдащи от проблемна имунна система

– възпалена кожна покривка

Смело напред към микронидлинга! В този момент !

Насрочете час за среща с лекар-дерматолог от ООД и отправете към него онези въпросителни , които не разбирате достатъчно добре . При някои обстоятелства вербалният досег до специалист с нужното образование и опит се оказва решаващ при мотивирането на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Оферти за микронидлинг 5
Оферти за микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 6
Най-добрите оферти за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 7
Най-добрия микронидлинг
Повече за  микронидлинг 8
Повече за микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 9
Изключително добър микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 10
Най-добрите оферти за микронидлинг

При кои видове кожна покривка е най-уместна микронидлинг процедурата ?
Колко броя намеси трябват и кога се вижда постижението на микронидлинг?
Защо микронидлинг практиката с ООД се доказа като безопасна ?
Как действа ООД микронидлинг?
Какви могат да бъдат учудващите ефекти , които микронидлингът създава ?
За кого е подходяща микронидлинг терапията ?
Как да предотвратим появата на нежелани реакции след микронидлинга?
С какво трябва да сме наясно преди да пристъпим към микронидлинг намесата ?
Смело напред към микронидлинга! В този момент !

Leave a Comment