seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успешно премести Apple от челното място в класацията на най-скъпите предприятия в света. И разбирате ли по какъв начин? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 идват от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и капиталът на всички малки и големи бизнеси, които не само дават пари на Google, но и докарват клиенти от това.

За какво ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес познат на човек! Но все пак едва 15% от кликовете в Google са към AdWords линковете. Другите 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните линкове.

Ако си мислите: Прекрасно, значи няма да си плащаме на Google – не го правете! Щом страницата ви не се показва при топ три – ще се наложи да продължите да използвате Adwords! Това е факт, защото 84% от клиентите посещават първите 3 уебсайта в Google, а едва 1% – върху уебсайтовете на листите след първата. Сега вече знаете къде имате възможността да прикриете труп – на втора страница в SERP! Вашата уебстраница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са много важни за всяко предприятие! За последната година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а реалните покупки за изминалите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези стойности ще продължават да се покачват докато се доближат до стойностите в САЩ, където един от всеки 8 щатски долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е наложителен за вашия рейтинг – 72% от потребителите търсят данни в интернет преди да купят, дори и покупката да е от физически магазин.

Вашите клиенти наистина прекарват много време във Facebook, затова ангажирайте и този метод за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви потърси в търсачките, той вече осъзнава необходимостта от услугата и иска да намери от кого да го закупи – от вашия уебсайт или от вашата конкуренция.

Ние работим, за да примамим този потенциален клиент точно във вашия уебсайт! Независимо дали продавате стоки или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да опитате да имплементирате насоките ни и сами като последвате инструкциите на следващите страници. Ако имате хора, на които да възложите SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през обучение, да получават съвети и да бъдат контролирани при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като професионалисти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да изпълним този процес за вашата уебстраница! Първите резултати изискват стриктно обучение от поне 3 месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Какво сме реализирали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни дава съвет да не гарантираме първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да потвърдим, че няма уебсайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не излизат като първи резултати в Google.

По какъв начин заставаш на чело? Когато всички останали попаднат след теб! Вашата уебстраница ще излезе пред вашите конкуренти когато има добра SEO стратегия, най-много подходящи входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-добре избраните ключови изрази и най-регулярно подменяното съдържание. Това не е мистерия, а напълно измерима задача, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да изпълним и за вашата страница!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация какво точно се случва в момента, всяка седмица ще съставяме доклад за промените по вашата страница, а всеки календарен месец – доклад за постиженията по ясни параметри за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, покачване на класациите в Google, брой уникални потребители, време прекарано на сайта, количество изработени и качени на сайта статии, брой изработени външни линкове.

В някои случаи уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат много по-голям брой потребители, макар и това да не генерира неизменно и до повече сделки. Поради тази причина може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също се нуждае от промяна – например да подобрите текста на стоките, стойностите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това е чудесно, но знаете ли, че само докато четохте този текст за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона проверки и са индексирани повече от 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт може да се появява на първи места в Google.

Всеки бизнес е уникален и същото важи за всяка страница! Именно затова и вашата уебстраница изисква неповторима SEO оптимизация и стратегия, съобразено компанията ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на телефон 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за извеждането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
За какво ви трябва SEO оптимизация?
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво сме реализирали до момента чрез SEO оптимизация
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
В някои случаи уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Comment