Мезотерапията – съвместима практика за цялото тяло

Мезотерапията – съвместима практика за цялото тяло

Обикновено процедурите по мезотерапия се групират на две главни разновидности – за физиономията и за тяло. Но мезотерапията за лика е насочена към захранване и освежаване на кожата на лицето, давайки ѝ здравословен и хубав образ. От друга страна, мезотерапията за тяло включва и други полезни плюсове, да речем активиране топенето на мазнини. По-добре в редовете, които следват да видим важните факти, които да знаете за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия е подходящ за вашето лице, шията и деколтето. Най-важното е да достави на тези зони ценните витамини и минерали . Доколо е потребна мезотерапията за вашия лик? Не забравяйте, че с годините по лицевата кожа се явяват доста белези на годините. Такива белези биха били принципно увисване на кожата, липса на свежестта ѝ, различие на блясъка и, уви, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да заобиколите такива неприятни последствия и да спасите здравословния и очарователен външен вид на вашето лице. Ефектите от прилагането на мезотерапията за вашия лик спомагат за дълго получаване на по-млад вид на кожата, отстраняване на фини бръчици и линии, както и изличаване на досадните торбички и сивите кръгове около очите. Представяме ви чудо, помагащо на вашето лице да изглежда почти като младо.

2. Мезотерапия за тяло – както споменахме, мезотерапията за вашите тела е различаваща се от подходящата за лице по своето предназначение и насоки. Тя е полезна кардинално към премахване на „паласките“ и привеждане на съответната част от тялото в исканите размери. Въпросният процес се извършва чрез въздействие над алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Нека да ви разясним по най-простия възможен начин как точно функционират същите рецептори. Знае се, че те приличат на начална и крайна врата за мазнините. С други думи през алфа – рецепторите „мазните“ клетки получават мазнини за запас, докато бета – рецепторите извеждат мазнините в случай, че се нуждаем от извънредно количество енергийни запаси . Тогава действа мезотерапията като дейност. Вмъкнатите чрез мезотерапията полезни вещества засилва активността на бета – рецепторите за отърваване от на мазнините и също така спират последвал прием на мазнини в телата ни чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се осъществяват немалко радващи за човек последици. В зависимост от пространството на поставяне на мезотерапията, тези приятни качества може да съдържат затягане и скулптуриране на пресата, горната част на краката, областта на задните части или областта на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се гарантира махане на целулита и спадане на нашите мерки. Така че ако бленувате за приятно и силно тяло, мезотерапията ще е много полезна за осъществяване на вашите изисквания.

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Продължаваме с няколко препоръки за времената, когато ще сте подложени на мезотерапия. Те помагат за това какво трябва и какво да не се да се извършва предварително и след мезотерапията, както и с шансовете за най-голямо продължаване на ефекта от манипулацията. Предлагаме ви ключовите ни съвети към всички, избрали мезотерапията:

– единствено и само при лекари – първият и всъщност най-полезен съвет, отнасящ се до мезотерапията, който да не пренебрегвате. Мезотерапията е необходимо да се практикува задължително в лекарски кабинети или клиники, специализирали в тази сфера. Не се подлъгвайте като ви казват, че практиката минава сравнително лесно и бързо. Запомнете, че са важни вашият външен вид и здраве, и не трябва да се предоверявате на недоказани специалисти.

– още информираност – не се страхувайте да попитате и да желаете още знания относно манипулацията по мезотерапия, която сте решили да ви бъде сложена, и използваните в нея най-различни съставки. Ако знаете всичко което предстои, още по-добре. Най-добре е да се интересувате какви неща ще ви бъдат инжектирани. Задайте въпрос дали продуктите са купени от фирмата производител или оторизирана фирма, а също и има ли гаранции за тяхното качество. При положение че манипулацията по мезотерапия със сигурност се реализира в тенденция с водещите модерни норми в тази област, специалистите едва ли ще се дърпат да са максимално изчерпателни в отговорите на всички ваши въпроси.

– не се подлъгвайте по финансовите параметри за мезотерапията – ако се случи така, че ви подхвърлят правене на мезотерапия на измамно ниска цена спрямо другите в сферата, замислете се дали тя наистина си струва. Ние ви умоляваме да не поемате рискове с качествената процедура по мезотерапия, затова защото това впоследствие може да доведе до поява на неподходящи и на всичкото отгоре опасни резултати за кожата на вашето тяло.

– директно преди мезотерапията – съществуват някои субстанции, за които се препоръчва да не се употребяват директно преди вършенето на практиката по мезотерапия. Разбира се, с „точно“ в този момент искаме да наблегнем на пълни 24 часа по-рано от същинската процедура. Ккои са въпросните забранени за вас субстанции? Като такива биват аспирина и всякакви вещества за съдоразширяване, заедно с различни алкохоли. Понякога приемането на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да води до неприятни следствия за здравословното ви положение.

– непосредствено след мезотерапията – след завършване на активността по мезотерапия, също е нужно спазването специфични правила и хубави идеи. На първо място, няколко часа след финала на мезотерапията не си слагайте грим. Къпането и също овлажняването на работеното място повторно не е добра идея. Другият ни съвет към клиентите е за повече времетраене, или с други думи два дни и две нощи или 48 часа след края на процедурата по мезотерапия. Постарайте се в посочения интервал да не се излъжете с пренатоварвания или да предприемете прекалени претоварвания , заради които ще получите пигментаци на лицето, но и да не се подлагате на каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– дайте си трайни ефекти – както споменахме, достигането до продължителни следствия от манипулацията по мезотерапия до голяма степен е обвързано с вашите лични действия и обичаи. Запазването на плюсовете на мезотерапията е пряко включено в следенето на специални хранителни програми, опазването на добро физическо състояние и , разбира се, стриктен стремеж към здравословност. За подробна информация що се отнася до по-добрите практики след приключване на дейността по мезотерапия, поговорете с вашия специалист.

Най-добрите оферти за мезотерапия 1
Най-добрите оферти за мезотерапия

На какъв брой манипулации по мезотерапия е добре да се доверим?

Най-често сесиите по мезотерапия се правят в групи от по 2-3 за лицето и 4-10 за тялото . То е ясно, екзактната сума на тези техники зависи сериозно от вашите индивидуални изисквания и различия. Времето що се отнася до отделните процедури по мезотерапия се изменя до максимум 3 седмици. След затваряне на един сеанс по мезотерапия с предварително ясните на брой практики, нова процедура се планира минимум след 6 месеца. Задълбочено разисквайте с избрания от вас човек обема на сеансите по мезотерапия и най-вероятните крайни резултати. Също така фиксирайте система за извършването им, кореспондираща не само на вашия график и условия, а и на изискванията за ефикасност на мезотерапията.

Плюсове на мезотерапия 2
Плюсове на мезотерапия

Мезотерапия – важни характеристики и приспособления

Мезотерапията има редица смислени особености и приложимости освен за лицевата кожа, а и за всички пространства от нашите тела. Стартирайки от всеобхватното кожно освежаване и отърваване от фините бръчици и линии, и като се стигне до третирането на целулита и редуцирането на натрупаните мазнини. Незабавно ще обмислим подробно всяка важна употреба на мезотерапията, извеждайки първо нейните специфики, действия и качества за кожата ни. Това е всичко , да дадем начало:

– мезотерапия: терапия, която ни прави млади – приложението на мезотерапията да превръща нашата кожа в по-млада най-вече е свързана с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е цялостно натурална/ органична съставка, синтезираща се от нашето тяло. Основните ѝ качества са да поддържа кожата добре хидратирана, да повишава еластичните ѝ умения и да забавя логичния процес на застаряване. С трупането на годините ни обаче синтезът на хиалурона много се ограничава и се налага регулярно да се добавят допълнителни количества от нея с помощта на най-различни процедури. Такова действие е точно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се поставя в проблемната част от кожатав съчетание с другите полезни и нужни вещества/ субстанции. И постиженията са безспорно чудни. В резултат на мезотерапията се осъществява тоталното подмладяване и енергизиране на кожата, обновяване на еластичността ѝ и съживяване на здравословния й външен вид. Така че ако ви предстои борба с стара, загрубяла и увредена кожа по лицето, мезотерапията представлява първокласна и идеална опция за за лицевата ви кожа.

– мезотерапия: акнеична кожа – когато става въпрос за нашите лица, акнето също реално е често появяващ се проблем днес. И причина за това не представляват непрекъснато показващите се проблеми с пъпките по кожата, ала и трудните за махане белези, които личат дълго време. Ако пък бихте искали светкавично и ефикасно да се спасите от досадните знаци, то разпалено ви даваме препоръка да се облегнете на действието на мезотерапията. Мезотерапията включва методи, измислени особено за намаляване на несиметричността и премахване на отпечатъците, последвали от акнето. За съжаление описаното изобщо не представлява единствения плюс на мезотерапията в споменатия аспект. Освен отърваване от досадните знаци, мезотерапията гарантира и уеднаквяване на най-горния слой и по-добър тен на кожата. В допълнение, мезотерапията дава резултати и в ролята на висококачествена превенция срещу последвала реакция на акнеична кожа.

– мезотерапия: справяне с целулит – мезотерапията работи отлично и при третирането и махането на целулит. Тук мезотерапията е носител на многократно по-скоростни и първокласни ефекти в съпоставка с често ползваните антицелулитни кремове без оглед какъв вид и марка са те. Как се заформя голямото предимство на мезотерапията, ставайки въпрос за проблеми с целулит? Правилният отговор на тази задача дефакто е извънредно лесен. За премахване на целулита е наложително нужните субстанции да се настанят дълбоко в съединителната ни тъкан. Това наистина е невъзможно да се получи разчитайки на всички козметични продукти, борещи се с целулита, които ограничават въздействието си единствено до нейния повърхностен слой, а именно епидермиса. Съвсем друг обаче е положението с мезотерапията. Съвкупността благотворни вещества, сложени по време на процедурата на мезотерапията, навлизат доста във вътрешнистта в кожата, предоставяйки най-голям ценен финал спрям премахване на целулита. Изборът на мезотерапията за премахване на целулит без всякакво съмнение ще ви даде гаранция превъзходни и дълготрайни ефекти в тази посока.

– мезотерапия: натрупани мазнини в проблемни зони – гореспоменатите / проблемни области при жените са винаги разположени в зоната на корема, бедрата и дупето. Те прецакват цялата женска фигура и има случаи, когато е трудно да се скрият/ се спасим от тях дори с тежки хранителни ограничения и сериозни програми в залите за спорт. В случай че се разпознавате в написаното, то категорично ви напътстваме да се насочите към мезотерапията като опция за редуциране на излишните мазнини и редуциране на стойностите на кантара. Каква е функцията на специалната мезотерапия, предназначена за вталяване? При тази мезотерапия в проблемната зона се слага комбинация от ефикасни вещества, можещи да разграждат мазнините. Мезотерапията гарантира ефикасни и трайни следствия в това направление. Тя не единствено ще намали мазнините и оптимизира цялостната форма на телата ни, но и ще даде съдействие за активиране метаболизма и оправяне вашия тен в зоната. Също така мезотерапията се комбинира благополучно и в комбинация с други решения за редуциране на теглото като спортуване, професионално хранене и т.н. Съчетаването на мезотерапия и други такива практики ще гарантира още по-видима сполучливост сигурност що се отнася до крайните резултати за тялото ви.

– мезотерапия: премахване на стрии – стриите са много сериозен пролем, който всъщност не е обвързан единствено с дните около носенето на плода и раждането. Реално стрии могат да се появят не само при жени, така и при мъже , представители на всякакви поколения. Какво реално са стриите? Става дума за следи, създадени от изключително дребни кожни разкъсвания, които които придоиват светъл, лилаво-виолетов или розовеникав цвят. Точките от тялото, върху които най-вероятно могат да се видят, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече споменахме, файторите за формиране на стриите някой път не са свързани с носене на плода или раждане. Тези резки излизат и при скоростна и голяма загуба на тегло, както и присъствие на определено вид хормонален проблем. Една изключително добра опция за спасение от стриите е доверяването на мезотерапия. През последните години процедурите по мезотерапия се подобриха доста в тази посока. Вече мезотерапията е осезаемо по-ефикасна и ценна във връзка с намаляване и заличaване на стриите, обновяване текстурата на кожата и повишаване на естествените ѝ защитни механизми. Мезотерапията не само ще ви помогне да се спасите от стриите, но и ще ви даде застраховка, че проблемите няма да върнат обратно скоро.

– мезотерапия: намаляване на косата при жени – мезотерапията може да се използва и за благополучно и адекватно разрешаване на неудобства с оплешивяване. Практиката е перфектна за прилагане, без да се има предвид дали разполагаме с поддържана, по-скоро суха или пък склонна към омазняване коса. Как функционира реално мезотерапията на косата? При нея в областта на скалпа се слага комбинация от необходими субстанции, чиято функция е да стимулират порастването на косата и да защитят градежа ѝ. Редица са безспорните следствия след извършването на практика по мезотерапия на косата. В началото, чрез помощта на мезотерапията личи задълбочено реновиране на косата по отношение на нейната здравина, гъстота и блясък. Също така мезотерапията резултатно стимулира заздравяването на косата и в същото време е адекватен щит срещу посивяването на косата.

– мезотерапия: тревоги с петна – пигментациите /оцветявания са известен проблемен момент , когато става дума за кожата на лицето. Те прибавят към лицето ненормален и нездравословен външен вид. И ако не се започнат различни смислени решения срещу тях, съществува риска да упорстват много време и дори да станат още повече. Мезотерапията реално е част от най-доказаните и полезни методи за премахване на петната. При мезотерапията против петна се прилага комбинация от необходими субстанции, които имат три главни функции – избеляване на кожата на лицето, регулиране на петната и противо-окислителна защита. Избирането на действие на мезотерапия ще допусне осезаемо да се намалят неприятните лицеви петна, както и да се прекъсне появата на новообразувани такива. На всичкото отгоре, благодарение на мезотерапията се постига по-светъл и блестящ тен, оказващ позитивно отражение върху всичко в нашия външен вид и излъчване на лицето.

– мезотерапия: състояние на купероза – преди да прочетем за действието на мезотерапията в тази посока, ще разгледаме какво е купероза. Състоянието представлява вид промяна на кръвоносната система, в резултат на което върху лицето се явяват отчетливи румени кръгове. Редовно тези кръгове водят със себе си горене, нужда от чесане и много дискомфортни осезания. С какво средство мезотерапията би била полезна ако имаме близък проблем? За начало, по-добре да сте осведомени, че няма начин посредством мезотерапията да се излекува из основи болестта. За тази цел се изисква да се използват специфични процедури с лазери, за които е задължително да разговаряте с вашето джипи. Мезотерапията обаче ще ви подпомогне видимо да подобрите вида на лицата ви и да снижите на макс ефектите върху цялостното излъчване, провокирани от куперозата. С мезотерапията се сдобиваме с по-светла кожа, а проявие на куперозата в проблемните периметър от лицето са почти незабележими. Има и още. Доверяването на практиката по мезотерапия гарантира и защитна функция, предпазвайки лицето ви от образуването на още от гадните червени белези.

– мезотерапия: проблеми с розацея – розацеята се нарича подобно конкретно заболяване, появяващо се по-често при по-възрастни жени. Какво представлява то? Вярно е, че розацеята е дълговременно заболяване на лицевата кожа. При пациентите се забелязва общо оцветяване в червено на кожата, заедно с поява на проблемни съдове по лицето, следвани от червеникави пъпки. Причините за образуването на розацеята е вероятно да бъдат от всякакво естество – от драми със стомашно – чревния тракт до по-обилна или по-оскъдна работа на жлъчния мехур и т.н. В този случай пак успешното действие на мезотерапията не е свързано така с пълно излекуване на заболяването, а всъщност с редуциране на последиците от него на цялостния ни изглед. Доверяването на практика по мезотерапия сътрудничи за намаляване на пъпките и зачервяваниятапо лицето, а също и връщане на неговия жизнен и хармоничен външен вид.

– мезотерапия: болка и отоци – вече казахме в частта „Откъде идва мезотерапията“, като активност мезотерапията първоначално се е прилагала за лекуване на най-различни болестни състояния и травмивания. Малко късно признават нейните приложения в медицината за красота, радващи се наши дни на голяма популярност. Същевременно обаче мезотерапията и днес се употребява често за лекуване на различни болки и възпалявания. В този аспект терапията всъщност се превръща в една от най-висококачествените и работещи активности в медицината . Мезотерапията осъществява перфектна работа при остри болки навсякъде, хронични оплаквани, а и т.нар. завръщащи се силни болки, които продължават дълго. В допълнение, мезотерапията може да бъде много потребна и по отношение незабавното и успешното регенериране от проблеми след спортуване, но за този аспект ще ви разкажем в следващия абзац.

– мезотерапия: излекуване на удари по време на спорт и заболявания – напоследък мезотерапията е все по-редовно прилагана и предпочитана активност, щом става дума за разнообразни проблеми след спортуване и болести. Основната база това да е така е съвсем ясна. В съпоставка със сходни практики, които са на пазара, мезотерапията прави възстановяването все по-ускорено и ефикасно. Процедурата е точно за употреба при почти всички от най-честите при спортуване неприятностни, такива са увреждания на ставните връзки, хрущялите, сухожилията или различните мускули. При техниките по мезотерапия, най-добри за излекуване на контузване от спорт, се прилага комбиниране от специално избрани важни субстанции. Много редовно същите важни вещества съчетават медикаменти против възпаление, такива за регенериране на тъканта, витамини и фитопрепарати. Може мезотерапията да се съчетава с разни физиотерапевтични процедури, за да се покачи до краен предел полезният ефект за човешкото тяло.

– мезотерапия: болести на ставите и костите – и още едно качество на мезотерапията, свързващо се със зоната на традиционната медицина. Мезотерапията е незаменимо лечебно средство по отношение намаляването на болезненост, причинени от костни и ставни заболявания. Като образце за съответните болестни състояния посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Безспорно най-голямо ефикасно поведение мезотерапията дава върху хората, живеещи с остеопороза. При доверяването на мезотерапията за целта в човешкия организъм се поставя микс от ценни вещества като витамин Д, калций и др. Въпросните вещества са обогатени със качеството да регенерират градежа на костта и да работят като безкомпромисно премахващо болката средство за пациента. Мезотерапията значително ще намали нежеланите симптоми, дело на остеопорозата, и ще свърши своята работа в процеса на съпротивление на здравния проблем.

Особености на мезотерапия 3
Особености на мезотерапия

Налице ли е вероятност от поява на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не носи риск от формиране на важни неприятни ефекти за никого. Реално манипулацията по мезотерапия се реализира с миниатюрна игла, която изключва възможността за забележими и стоящи дълго време наранявания на кожата. Е, понякога могат да се появят леки зачервени участъци, сини точки или засилено усещане на кожата в третираната зона. Все пак става дума за съвсем краткотрайни ефекти, които цялостно се махат едва за няколко дни. За алергични реакции ни най-малко не може да става дума, защото в мезотерапията се работи с хиалурон, важни вещества и минерали, които са доказано безвредни за всеки и се възприемат от него много добре.

Видове мезотерапия 4
Видове мезотерапия

Вярно ли, че техниките по мезотерапия не са болезнени?

Да, сеансите по мезотерапия са напълно безболезнени на вас. За да се убедите в това , се замислете задълбочено какво реално представлява мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, със съдействието на която в организма се инжектират полезни и хранителни вещества справящи се с най-популярните кожни неприятности – от застаряване и провисване, до акнеична кожа, разлинчно пигментиране и цветни петна. Така че реално притесненията са излишни. Процедурата по мезотерапия категорично не е обвързана с възникването на усещане за болка или гадни чувства. Онова, което бихте почувствали, по-скоро е нежно боцване или парене в третираната зона.

Изберете мезотерапия 5
Изберете мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Накрая завършваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-често се задават от хората. Чуденията визиарат естеството на манипулацията по мезотерапия, неприятните ефекти и рискованостите за осъществяването ѝ , както и свойствата на употребяваните в нея материали. Прочетете в следващите редове най-пълната информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Типове мезотерапия 6
Типове мезотерапия

Каква роля има киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както вече споменахме дотук в текста, наред с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се използва и хиалуронова киселинна субстанция. Тя се счита за изключително добра алтернатива не изключително за мезотерапията, също така и и за най-различни техники в индустрията на козметиката. И има редица причини за това. За старт, хиалуроновата киселинна субстанция е изцяло натурална съставка, синтезираща се от нашето тяло при нормални условия. Освен това същата съдържа характерни специфичности в посока на опазване на хидратирането на кожата, завишаване на нейната гъвкавост и бавене на остаряването. Предлагаме ви принципните качества на хиалуроновата киселина, които правят употребата ѝ в мезотерапията така ефикасно за клиентите:

1. Не носи вреда на хората – хиалуроновата киселина се оказва вещество, синтезираща се в организма ни. Това прави нейното инжектиране по време на мезотерапията абсолютно безобидно. Хиалуроновата киселина се усвоява извънредно бързо от нашия организъм и не създава каквито и да било сериозни алергии или други странични ефекти. По каква причина е необходимо за хората поставянето на хиалуронова киселинна субстанция с мезотерапия или други медицински процедури? Истината е, че с годините процесът на образуване на киселина с хиалурон, за който споменахме, значително се ограничава. Този факт пречи на образа, еластичността и подхранването на кожата. Даването на още хиалуронова киселина с помощта на мезотерапията е в помощ за запазване на младия вид на кожата и отърваване от всякакви кожни неприятности.

2. Видими и ефективни последици – поставянето на хиалуроновата киселина в мезотерапията и разните козметични практики носи моментални и ефикасни последствия за човека що се отнася до положението на всяка кожа. Въпросните видими и реални последствия се гарантират при всякакви приложения на хиалуронът в това направление. При положение че става дума за цялостно обновяване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък отстраняване на различни видове бръчки, хиалуроновото вещество ще бъде особено полезна. Същите специфики на хиалуроновото вещество я превръщат в предпочитана и употребявана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалурон ще ви донесе желаните последици и ще усъвършенства осезаемо цялостния вид на кожата ви.

3. Запазване на добрия ефект – поредно особено ефикасно умение на хиалуронът, правещо я да бъде силно подхождаща си за мезотерапия и всички други процедури на козметиката. Доброто действие на хиалуроновото вещество по отношение на човешката кожа трае за много удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на споменатия период, без никаква опасност може да се планира допълнителна практика по мезотерапия или някаква друга процедура на козметиката със съдържание на хиалуронова киселина, за да се удължи качественият и сияен външен изглед на кожата.

4. Елементарно и неусетно приложение – накрая, процесът по инжектиране на киселината с хиалурон в организма е безспорно бърз и също без болезненост за човек. Най-често той продължава в най-много четвърт час. Независимо дали става дума за мезотерапия, лицеви филъри или всякакви сеанси с помощта на хиалурон, не се наблюдават болезненост или нежелани усещания за всеки човек. Както разбрахте, единствено може да имате усещане за боцване или затопляне на третираното място. Тези чувства , естествено, минават своевременно след завършване на процедурата.

При нас в Мезотерапия ЕООД можете да бъдете съвсем сигурни в ефикасността и защитеността на прилаганите манипулации по мезотерапия. Нашите професионалисти са придобили богата квалификация и богат опит в тази сфера, а изделията, които използваме за мезотерапията, са единствено на най-високо ниво. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще получите отлични последици по отношение на хубавия и хармоничен изглед на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Полезни съвети за мезотерапия 7
Полезни съвети за мезотерапия
Най-добрите оферти за мезотерапия 8
Най-добрите оферти за мезотерапия
Информация за мезотерапия 9
Информация за мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
На какъв брой манипулации по мезотерапия е добре да се доверим?
Мезотерапия – важни характеристики и приспособления
Налице ли е вероятност от поява на странични ефекти от мезотерапията?
Вярно ли, че техниките по мезотерапия не са болезнени?
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Каква роля има киселината с хиалурон в мезотерапията?

Leave a Comment