Интересни съвети , които искате да знаете за летните гуми

Интересни съвети , които искате да знаете за летните гуми

Съществената значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми притежават безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните отличителни белези . Наблюденията определят, още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми на марката SYRON

Безмислено е да се чудите или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват в себе си безкрай предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Изрично е , че периодически на пътната лента има възможност да се появят изненадващи и неблагопроятстващи ситуации.

Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-солидна смес на предпазителя и вече обговорената методика за вторично охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани улици .

Нашият каталог с  летни гуми 1
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три специални модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обемни проводници за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този модел летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като обезпечава запас от сигурност при опасни условия .

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни компании в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, компанията се развива неспирно в тон с най-актуалните технологии и моди на пазара, за да обезпечи комфорта и безопасността на шофьорите. Разнообразните вариации летни гуми на Maxxis са съставени от специфични качества и преимущества . Част от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в изключително дълготрайни , и имат сравнително дълготраен живот, дори и при погрешно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите тръби и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-благоприятно износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътни ленти , съдействайки на водачите да владеят ситуацията и да се радват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още много предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси , кръгообразни раменни повърхности, които се влияят незначително от пътната настилка и с помощта на които се прецизира придвижването и се намалява вероятността от някакво обширно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се реализира равно разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON притежават други оригинални и сериозни свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно натоварване и рязко спиране – това са все неща, които купом с изведените по-рано такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен , което от своя страна е предпоставката да се конкурира ефикасно с най-авторитетните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-масивен пробег и по-ограничен харч на гориво.

Разнообразие от летни гуми 3
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват безупречно сцепление и подвижност и обезпечават по-ускорено прекосяване по пробната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и незасъхнало; по-големи външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, най-вече при значителна скорост; жилава нишка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с пътната настилка и акуратно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става въпрос за сцепление и прецизност на возенето – това ги поставя в позиция на перфектен избор за моменти, в които се иска върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на фирмата да създава увлекателно чувство от карането . Вида включва размери от 17 инча до 21 инча.

Намерете летни гуми 4
Намерете летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме много елитни и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Повече за  летни гуми 5
Повече за летни гуми
Вижте нашите летни гуми 6
Вижте нашите летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 7
Вижте каталога ни с летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 8
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 9
Вижте каталога ни с летни гуми

Съществената значимост на летните гуми
Летни гуми на марката SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вашето пътуване
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop
Като край на нашия материал

Leave a Comment