Имате ли нужда от винтоверт?

Имате ли нужда от винтоверт?

Винтовертът е професионален инстрмент , който е много потребен и употребяван днес. Винтоверът се прилага най-вече за завиване и отвъртване на винтове или направата на прорези в конкретна повърхност . Вероятно е винтоверт да Ви влезе в употреба както при ремонта у дома – ако сте дърводелец примерно, така и за осъществяване на някои доста фасулски задачи в дома , като слагане на рамки със снимки , поставяне на стената на рафтове и т.н. . В следващите редове ще Ви разкажем малко повече за разнообразието от типове винтоверти, както и за нормите при избора на най-правилния модел от тази категория . В допълнение , ще разберете защо закупуването на винтоверти от Etools.bg е определено най-удачната оферта за Вас.

Винтовертите за професионално приложение имат допълнителни преумущества

Сред другите спомагателни удобства и бонус функции на добрите модели винтоверти за работни предназначения могат да бъдат посочени бързите зарядни за приблизително 30 минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и предлагани на пазара уреда от тази категория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,използвани у дома

Професионалните винтоверти разбираемо са и с по-висока ефикасност по отношение с обичайните такива. Определените мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при продуктите , използвани у дома , са между двадесет и 30 нанометъра. Най-приложимите батерии са литиево-йонните, които осигуряват по-голям удобство при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в най-удобния за Вас ден, като няма да е нужно да чакате падането им до краен предел, за да извършите таково захранване.

Каталог винтоверт 1
Каталог винтоверт

Важно е да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите имат огромна дейност при селекцията на определен тип от подкатегория „Винтоверти“. Първо се обръща внимание броят на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста лесни за употреба и правят възможно с тях да се прилага дейност по-голям участък от време , преди да се стигне до ново зареждане . В тази връзка от значение е и издръжливостта на самата батерия, като тези с по-големи издръжливости са по търсени. Зaхранването или волтажа на една батерия пък зависи от броя на клетките в пакета на батерията. Един клетъчен елемент се приравнява на 3,6 Волта, така че с толкова нараства цялостният волтаж при всяка следваща добавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

В нашия магазин във всеки момент ще намерите актуални предложения на добри цени

Регулярни акции и отстъпки – ние от Etools.bg редовно осигуряваме намаления и промоционални акции за някои от артикулите в електронния магазина ни. Информирайте се редовно за акциите ни и ще можете да се сдобиете с качествен и добър винтоверт на много приемлива за Вас стойност.

Огромно разнообразие от винтоверт 2
Огромно разнообразие от винтоверт

Бързината на винтоверта също е важна

Скорост – бързината на експлотация на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . Усъвършенстваните типа винтоверти дават възможност за включване на две различни скорости , според точно определената задача или предназначение. Обикновено първата скорост на тези винтоверти се употребява за по-големи и съответно трудни за завинтване болтове . Погледнато иначе, втората скорост се използва за не толкова големи бурми . При нея се достига голям брой обороти в минута и разбираемо бързо и лесно завиване на конкретните бурми .

Ударните винтовери – верният съветник на професионалиста

Ударни винтоверти – особеното при тях е, че прилагат основно за професионална работа . Ударните винтоверти нямат регулация за въртящия етап, но за сметка на това имат осезаемо по-голям максимален въртящ момент , достигащ до нива около 900 нанометъра. Благодарение на ударните винтоверти отвиването и завиването на големи по размер и въздълги винтове става още по-ефикасен и безпроблемен процес на експлотация. Това се постига чрез точно определения ударен механизъм , придаващ удари встрани, наречен още тангенциален удар. Не бива да се бърка с „Ударния режим“ при широко приложимите акумулаторни винтоверти, който прилича на този на дрелката – с посока напред назад, даващ условие на винтоверта да прави неголеми отвори в итонг и бетон .

Вижте каталога ни с винтоверт 3
Вижте каталога ни с винтоверт

Защо да си изберете винтоверт от нас ?

За всеки по нещо – в богатата и разнообразна категория от винтоверти, продавани в електронния магазин Etools.bg, всеки клиент би могъл да открие най-нужния модел за своите нужди и предпочитания. Независимо дали имате нужда винтоверт от чуждестранна бранд, подходящ за работни предназначения, или просто уред , който да експлотирате в дома си, Etools.bg е най-доброто място за Вас .

Ако Ви трябва винтоверти за професионално приложение изберете качеството

При необходимост от винтоверт за професионална употреба , неговите характеристики , добро изпълнение и прецизност при работа са дори още по-важни . По принцип типовете винтоверти, необходими за прилагане в професионални ремонтни процеси , се различават от уредите , които се експлотират за вкъщи спрямо няколко главни точки . Техните волтажи , например, стартират от 18 V и нагоре . Капацитетът на батерията пък е нужно да е не по-малко от четири или пет часа, за да може да се извършва нормално работният процес , без да се налага прекъсването му за ново захранване.

Нашият каталог с  винтоверт 4
Нашият каталог с винтоверт

Предоставяме помощ и даваме професионални съвети при намирането на винтоверт

Подкрепа и насоки – екипът има желание да Ви помогне с всичко, от което имате нужда в процеса по избор на най-подходящия за Вашите нужди винтоверт. Няма да сбъркате ако потърсите контакт с тях по телефон или електронен адрес , и да получите професионални мнения и актуални сведения спрямо харесаните от Вас типа от раздел „Винтоверти“.

Потърсете и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Намерете най-добрите оферти за винтоверт 5
Намерете най-добрите оферти за винтоверт
Вземете винтоверт 6
Вземете винтоверт
Каталог винтоверт 7
Каталог винтоверт
Огромно разнообразие от винтоверт 8
Огромно разнообразие от винтоверт
Нашият каталог с  винтоверт 9
Нашият каталог с винтоверт

Винтовертите за професионално приложение имат допълнителни преумущества
Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,използвани у дома
Важно е да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта
В нашия магазин във всеки момент ще намерите актуални предложения на добри цени
Бързината на винтоверта също е важна
Ударните винтовери – верният съветник на професионалиста
Защо да си изберете винтоверт от нас ?
Ако Ви трябва винтоверти за професионално приложение изберете качеството
Предоставяме помощ и даваме професионални съвети при намирането на винтоверт

Leave a Comment