Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която продава дрехи jack and jones въобще ? Неглижирайки това, че у нас тя да не е сред най-известните , си определено си заслужава да се запознаеш по-добре с нейните творения и да намериш най-удачните сред тях, които прилягат на твоята същност и начина, по който гледаш на света !

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били преди всичко дънки

В началото след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е неизменно установен на чуждестранните ниши и се продава в най-разнообразни вариации. И до днес , те се предлагат в разнообразни цветови палитри и нюанси , избелени , в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката съумява да се утвърди в световен мащаб и да си отвоюва мястото до останалите преуспели производители на дънки . Напоследък , фирмата лансира колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната идея на дънките и цели те да бъдат с по ниски цени за всеки . Главното, което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Намерете дрехи Jack And Jones 1
Намерете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да даде възможно най-голямо удобство за ежедневието , без, разбира се, да прави компромис с високото качество на материалите , нужни за тяхната направа . Точно в числото на тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които навярно ще провокират любопитството ти! Инспирирани от динамичния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за различните условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще се харесат на мъжете , за които е важна добрата изработка и комфорта, харесват да спортуват , но не са склонни да не обърнат нужното внимание на добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази определена колекция подхождат на активности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са иновативни и целят да те подпомогнат максимално , когато се намираш в такава обстановка.

Изберете дрехи Jack And Jones 2
Изберете дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Специфични за тях са многото графики , които приличат на графити , които се използват при изработката им, и новаторските орнаменти. Използваните тъкани са качествени, а главните цветови палитри – изчистени , за да могат детайлите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Иновативният облик на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и много други технически детайли , малка гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани с дръзки, ярко изпъкващи цветове, които хващат окото и неминуемо не остават без внимание. Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младежите от мъжки пол, които се водят от актуалните тенденции в модата . Градският начин на живот и активният живот ясно се вижда, съдейки по стила им на обличане.

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще разгледаш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на марката , така че определено са си отвоювали световно одобрение . Сред тях са класическите тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и предпазват от вятъра, са пригодни за всеки стил и са с много джобове, създадени , за да побират всичко необходимо .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 3
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на бранда, акцентират на добрата изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от същинския винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , сякаш преминали през много пранета в пералня, парчетата плат , зашити върху първоначалните парчета, от които е направена дрехата , което прилича на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се отнася до един особен период във времето, а в изработката си се опитва да хване неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат изключително висока изработка , прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея актуални елемента . С уважение към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще отиват на смелите мъже, които предпочитат рок-енд-рола и поддръжници на традиционното за него време .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 4
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класически стил и се обусловят на ослепителни облекла и артикули, познати като „икони“ в общественото пространство . Отлично известната класика е съчетана с актуални орнаменти , от модерните тенденции .

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки един сезон

Дрехите Jack and Jones са удачни за пролетта, лятото, есента и зимата – изработват се новаторски визии от нови и многообразни материи блузки с къс ръкав и ризи, в всякакви гами или с прибавени елемента , актуални в съответния етап на показване на клиентите на линията дрехи. Тъкмо за тази конкретна линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в близко сътрудничество с много малък на брой отдадени на работата си снабдители, които осигуряват най-добра изработка на крайния продукт . Посредством колективните им усилия , дрехите Jack and Jones стават необходими за облеклото на всеки , валидни за всеки един повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален лайфстайл и стилен външен вид – точно такива, които се стремят да наложат изчистената линия , но в по-модерна и тренди разновидност .

Невероятни дрехи Jack And Jones 5
Невероятни дрехи Jack And Jones

Присвои идея за своята визия

Съумяхме ли да провокираме интереса ти ? Много се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните материали и направените детайли , за да съчетаят всичките стилове и едноличната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многобройните предложения . Компанията наистина си струва да бъде оценена и в страната по начина , по който се е доказала и в останалите държави.

Потърсете и всички наши модели и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 8
Каталог дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били преди всичко дънки
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Разгледай и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки един сезон
Присвои идея за своята визия

Leave a Comment