матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-избираните и потвърдили качеството си компании в българската спална индустрия. В в каталог ѝ се намират разнообразни категоризации и видове матраци – от едностранни, двустранни матраци и детски видове до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов дават възможност на клиентите най-висококачествен продукт, както и максимална степен на комфорт и почивка докато спите. още повече че, непрекъснатите нововъведения на технологиите, с които се произвежда, гамата от продукти и различните идеи са гаранция, че матраците Симеонов напълно покриват всички съвременни норми и закони за полезен и качествен сън. в редовете, които следват ще говорим за категоричните ползи от купуването на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Топ матраци

Покриващият матрак е идеален, в ситуациите, при които трябва да решите проблема с матрак, който е твърд или старо легло, което е неудобно. Но това съвсем не е единственото му удобство. Матракът за отгоре може още да бъде полезен за всички гости, на пикници в планини и на морето. Всички предложения от категорията са синхронизирани с всички ваши конкретни необходимости ще ви дадат неповторим комфорт по време на сън.

Още подобни раздели

„Алое Вера“ серията е създадена с идея за удобството и комфорта на тялото на човека по време на сън. Матраците от тази серия включват материя, в която можете да откриете извлечено „Алое Вера“. Този тип плат спомага за по-високите нива еластичност при докосване до човешкото тяло. Матраците Симеонов, формиращи групата „Алое Вера“, гарантирано ще ви сътрудничат да се облекчите от през целия ден струпваните отпадналост и изтощение, и най-после да разпознаете на сън с всички лечебни качества.

При серията с наименование „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен ресурс, който се явява естествена защитна среда противната миризма и вредните за човешкото тяло микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, се справят с възможността от развитие на алергични реакции от акари. Също така, с помощта на проветряващата им се структура ще се избегне и постоянна влажност. С този способ ще си осигурите подхождаща, несмущаваща и удобна система за почивка и сън от най-високо качество.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ пък предлага на всички най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци с професионално селектиран плат, който повишава степента на леки и меки усещания при конткат с тялото на човек. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им конструкция носи тяхната устойчивост, а бялото ще засане перфектно в стаята, в която спите.

Както и по-горе, и в серията, наречена „Какао“ са използвани издържливи и сигурни във времето артикули за спане, носещи най-голямото ниво на усещане за удобство по време на сън. Цветният ключ матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но са добавени приятни кафеникави нюанси, като така правят горната му част още по-цветна и приятна за окото.

Серия „Climattress” е от най-свежите колекции матраци сред нашите продукти. Всички спални продукти, влизащи в нея, съдържатса със специална субстанция с памет, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, чието предназначение е за охлаждане на човешкото тяло при случай. Матраците от серията “Climattress” са изключително подходящи за лятото, когато високите температурни стойности неизбежно представляват основен фактор за за безсъние на клиентите. Плюс това, тяхната отворена система осигурява движение на въздуха, а този факт е безспорно важно достойнство за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от “Climattress” серията ни ще добиете чувството, че сте край морския бряг и се наслаждавате на приятния и разхлаждащ бриз.

Колекцията „Lux” притежава/ обхваща и такива с една страна и с две лица матраци. Два са вариантите в използваните материали за изработването на тези матраци – използване само на дунапрен и съчетание на мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са по-твърди дават издържлива база по време на спане. Групирането на мемори пяна пък доставя усещане за комфорт в съчетание с устойчива базаЕто и причината матраците с подобна комбинация от елементи от използвани материали често са избирани за всички, оплакващи се от болки в гърба.

И за финал – серия „Ladybird”. От тази серия ще останат доволни всички с проблеми в гръбначната област. Има както едностранни, така и двустранни матраци. По-специалното при този тип матраци е, че са съставени от изключително издържлива база. Точно върху тази издържлива база е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретан който масажира на тялото ни. Поръчвайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие получавате гаранция за забравяне на досадните болки и симптоми, които предизвикват проблеми по време на сън, и и започване на процес на истинска почивка през нощта.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Френски матраци

Марка Матраци Симеонов произвежда и и подходящи за хотели, които са предназначени изцяло за използване в хотели. Въпросните продукти са несъмнено подхождащо хрумване за оборуване на различни хотели, хостели. Основната им част е изработена от дървен иглолистен материал, придаващ на съответния артикул най-голямата устойчивост. Върху тази основа е възможно да бъде наместен както матрак с едно лице, така и матрак с две лица.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производството на Симеонов също позволява/ предоставя всякакви модели дунапренови и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и предпочитания за потребителя? В началото Vitafoam пенополиуретан представлява материал, който се влияе от килограмите ни, но след определен момент възстановява своето първоначално състояние. Това вещество гарантира пълноценна почивка на всеки по време на сън. Освен това, съдържащите дунапрен матраци дават и допълнителни/ нови преимущества, които вероятно не са известни за почти всички от купувачите. Дунапренът с меки свойства притежава засилени анатомични свойства, а по-твърдият такъв – засилени ортопедични свойства. Дунапреновите матраци от компанията Симеонов са реализирани от най-качествени материали, и така съумяват да останат на своето първо положение и качества за забележително дълго време.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Двулицевите матраци пък са перфектни за всички други легла и спални. Ако се изразим различно, нашите предложения представляват иновативни кревати, , идващи заедно с подматрачната рамка. Немалко от неедностранните матраци , дело на фирма Симеонов, предлагат на клиента и допълнително превъзходство, което дава силен тласък за нивото на комфорт по време на спане. Имаме предвид две различни страни за спане – по-скоро зимна и такава за лятото, които могат да се сменят съгласно настоящия сезон специфичните нужди и избори на съответния човек.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Еднолицевите матраци обичайно се ползват за кревати, за които няма предназначена за под матрака рамка. В ситуация че и вашето легло или спалня е от този тип, то еднолицевите матраци от компания Симеонов ще са точно за вас. Въпросните са произведени с вградена подматрачна рамка и ще ви спестят много дълги часове и начинания, за намирането ѝ и монтиране. Рамките, предназначени за под матрака на нашите еднолицеви матраци са направени от материали от иглолистни дървета. Тяхно основно предимство е обстоятелството, че са прости за поставяне на механизъм, който повдига, когато става дума за легла и спални с такава възможност.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни раздели с продукти

Както обяснихме, фирма Матраци Симеонов предлага извънредно изобилно разнообразие от видове и сетове матраци. Освен познатите, всички ние сме създали и оригинални видове матраци, насочени за исканията и претенциите на точно определени групи потребители. Ето конкретно какви модели матраци ще видите в сред разнообразните ни предложения:

Гаранция за перфектна изработка

нашият екип от фирма Матраци Симеонов споделяме мнението колко важен е матракът не единствено за отпочиване, живост и желание за труд на човека, но и за неговото сигурно здравно чувство. затова валагаме впечатляващи капитали и желание за уверение за най-висок професионализъм в изработката на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов носят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимално удобство, гарантирайки на цялото тяло да се добие с нови сили до краен предел нощем. Така спането се преобразува в съблазнителен момент на пълно регенериране и снабдяване с оптимизъм и енергичност, с които денят да бъде изпълнен възможно най-успешно.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тези са модели матраци , дело на фирма Симеонов,, за производството на които е употребена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която запомня извивките на тялото е създадена по иновативен метод, който повишава значително мекостта и чувството за ненадминат комфорт през всяка нощ. Тя намира приложение в производството както на едностранни, а също и на двустранни матраци. Също така, спалните произведения, произведен от пяна, която помни извивките на тялото, са перфектни за хора с проблеми в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. пяната, която помни извивките на тялото сътрудничи за това гръбнакът да стои в идеална плоскост, както и да се даде гаранция еднакво почиване за цялото човешко тяло. Не бива да забравяме, мемори пяната е и термочувствителна и качествено уравновесява телесните ни температурни различия докато сме в състояние на сън.

Предназначени за деца матраци

Всички ние от Матраци Симеонов обръщаме внимание и на специалните необходимости на дечурлигата. В този отдел съществуват най-разнообразни матраци, които могат да се използват в детска и бебешка възраст. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов дават здрава и еластична основа, спомагаща за вярното развитие на опорно–двигателната система. Също така, осигуряват на децата максимум ниво на удобство и комфорт с мислене за техния здравословен, удобен и качествен сън.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Адекватни ценови решения и запомнящи се ценови редукции

Матраците от фирма Симеонов са налице на пазара на изключително крайно адекватни цифри за обикновения клиент на българския пазар. Имаме и опции за за хората, които искат своето удобство и биха искали безспорно най-качественото за своята спалня. Нашите продукти са налични с шанс за разсрочване, имайки предвид персоналните нужди/ необходимости и изисквания на човека. В добавка, редовно на в нашия сайт имате възможност да харесате най-качествените матраци от продукцията на Симеонов на по-ниски цени. Бъдете внимателни за точно такива акции и отстъпки на в раздел „Специални оферти“.

Допълнения за матраци

Разбира се, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви приложения за избрания от вас матрак. От протектори и основни покрития за матраци до възглавници, които засилват усещането за уникална почивка в състояние на сън. Разнообразието ни от продукти ще ви дари с качественото ви почиване висококачествен релакс.

Спрете се на матраците от нашата компания и се насладете висококачествен релакс по време на сън.

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище
Топ матраци
Още подобни раздели
Френски матраци
Дунапренови матраци
Двулицеви матраци
Едностранни матраци
Матраци Симеонов – основни раздели с продукти
Гаранция за перфектна изработка
Мемори матраци
Предназначени за деца матраци
Адекватни ценови решения и запомнящи се ценови редукции
Допълнения за матраци

Leave a Comment