Разнообразие от интериорни бои и характерните им свойства

Разнообразие от интериорни бои и характерните им свойства

При покупката на интериорни бои и сглобяването на обстойна концепция, първо е нужно обстойно да разучите избора на пазара и какви видове интериорни бои са достъпни на пазара. Да бъдат ли стените на стаите ви блестящи с метални оттенъци , да бъдат сатенено изящни, шарени наситени пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Изградете си визия кой вид стени искате . Интериорната концепция е баланс от изкуството грижа за изобретяване на удобни среди за живот. По начина, по който хората се развиват , израстват и променят така и стаите , в които пребивават се нуждаят периодично от нещо променящо , на една вълна с актуалното . Началният ход в ремонта на постройките е намирането на нов нюанс интериорни бои за стените . Този процес би бил не просто най- силно променящия момент, а и първата стъпка за осъществяване на нов интериорен дизайн. Необходимо е да знаете , че освен страхотните изобретателни решения и прецизното реализиране на плана от съществена важност е и материала на боите . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански стоки за боядисване , с добро име и качество. Боите и лаковете им им можете да намерите в значителен брой вериги магазини за ремонтни дейности в България , а през изминалите две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Компанията е в състояние да ни покаже широк асортимент за всеки тип пространство.

Нанасяне на боята . Как да действаме

В случай че предпочетете четка за поставянето на интериорни бои, е задължително да се застраховате от възможността от зацапване . Поставянето на материал винаги започва от тавана. Облепете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът разбира се би бил лесен за употреба начин , най-често употребяван във вътрешния дизайн на стари сгради . Разнася багрилното вещество равно, което обещава занижен разход на материал . Наложително е плътно закриване на мебелите , затова не е препоръчително за ремонтна дейност на нови сгради .

Невероятни интериорни бои 1
Невероятни интериорни бои

Колко слоя боя изглеждат добре?

По всяка вероятност не може да бъде осъществено крайно постигане на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Почти всеки път е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания краен ефект. За по-тъмните бои два пъти могат да бъдат приемливи , а за по-светлите три-четири. Ако планът за интериора е личен, вие сте точно тези които много добре знаят отговора на въпроса за пластовете боя .

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Иновацията Енканто

Без съмнение актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с видоизменящи се от слънчевата светлина тонове . Съвместима за употреба на много места , заради кадифения ефект , който постига . Боите Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, в момента нахлуваща на българския пазар.

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в себе си смоли с металически пигменти . Продуктът за боядисване е устойчив на огън , обезопасен за хората и природната среда. Завършекът на ефекта приляга и на строго официален , и на нестандартен модел . Боята Онточенто се разнася направо с валяк или дори с мокра гъба.

Преди началото на нанасяне на интериорни бои

Преди да пристъпим към поставянето на материала, на който сме се спрели съветваме да направите грундиране. Така създавате върху стената напълно гладка база за работа като запълва неравностите . Дава една и съща поглъщаемост и по-просто и икономично поставяне на интериорна боя. Грундирането стопира водата да достига до в основата, точно поради тази причина е от първостепенна важност за здравината на стените. От огромна значимост е освен красота , домовете ни да ни обещават сигурност . Грунда се разнася по цялата повърхност . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Имаме готовност да преминем към намазването на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Качествени интериорни бои 3
Качествени интериорни бои

Сатенено изящество

Привлекателно предложение за работни сгради , ресторанти и пространства за изкуство са сатененият вид интериорни бои. Първостепенното качество позволява проектиране на многобройни ексцентрични ремонтни решения . Страхотни за вътрешна и екстериорна употреба. С добра устойчивост срещу разрушителната сила на природата , сатенения вид интериорни бои съхраняват своя луксозен и светещ визуален изглед колкото е нужно . Най-вече използвани за публични пространства . Препоръчва се професионално нанасяне.

Не пропускайте в Capbg

Не пропускайте шанса да прегледате асортиментите на Capbg за фасадни бои за сгради , които могат да изградят цялостната представа за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Видове интериорни бои 4
Видове интериорни бои
Типове интериорни бои 5
Типове интериорни бои
 интериорни бои 6
интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
Невероятни интериорни бои 8
Невероятни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 11
Изключително добри интериорни бои

Нанасяне на боята . Как да действаме
Колко слоя боя изглеждат добре?
Иновацията Енканто
Блестящ ефект Оточенто
Преди началото на нанасяне на интериорни бои
Сатенено изящество
Не пропускайте в Capbg

Leave a comment