НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да преминем през своя делничен и модерен ден, без смартфони? Реален отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой използващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на тези които закупуват смартфони видимо нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. В момента малко повече от 36% от хората по света имат смартфони, сравнено с 2011 г., когато този дял е едва 10. И логиката е ясна , има фактори за тяхната популярност.

# ХАРАКТЕРИСТИКИ , КОИТО ПРОВОКИРАТ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакти с лична или професионална задача ;

използването на доста разновидности апликации за интернет търговия или резервации;

запазване на приятни спомени или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни изпълва с настроение , сила и прекрасни настроения .

КОЯ Е ИСТИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един малък джобен компютър, със свой процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да намериш каквото и да е. Без значение от това къде сме, ни се разкрива да опцията си дадем сметка , че всички на практика “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент издирват нещо, може би себе си. Думата смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което наистина прецизно пасва на критериите на самртфона. Сега е момента да разгледаме базовите предимства от смартфона:

Водим разговори с любими хора , възможно с продължителност часове или работно търсим колегите ни;

Заявяваме нашето интернет присъствие , сърфирайки в социалните мрежи, откъдето сме постоянно на гребена на вълната с случващите се събития , мнения и споделяния ;

Напоследък често смартфоните са използвани и в офиси на фирми, за ефикасна дейност ;

Ако ни е писнало от ежеминутните задължения , посредством смартфона си, кратковременно и просто „преминаваме“ в любимата си апликация , за да се потопим в приятна песен; да отидем в друга реалност , избирайки чувствен филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за минути да се „загубим“ в буквите на грабваща книга .

Смартфоните са наш наставник, ако ни се хапва , независимо по кое време на деня.

В случай, че искаме да снимаме селфи, имаме драг момент от мястото на случващото се ;

Нашите лаптопи са по- обемни, от смартфоните, които не само са преносими, но пасват на джоба на дънките ни.

Най-добрите смартфони 1
Най-добрите смартфони

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Потърсете вашият смартфон, имайки предвид желаната големина на екрана. Може би за вас е на първо място употребата на телефона с една ръка или пък сте на мнение , че по-малкият екран отговаря на стила ви , ви напътства намерите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , клипчета или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Оферти за смартфони 2
Оферти за смартфони

ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

След като го купите, изберете калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще го запази от драскане или вероятно падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е от значение , спрете се на калъф, прилягащ точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е важна част от поддържането на смартфона – той предпазва екрана от драскотини и в някои случаи от леки мокрения;

Внимавайте , пазете смартфона си от вода. Ако в някакъв момент , попадне по-голяма капка или го залеете , веднага махнете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак тогава я поставете на място .

Веднъж в месеца трябва да се осъществи цялостен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да се разреди изцяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията за по-дълъг период ;

Запазете смартфона си в добро състояние – редовното пречистване, ще превърне от екрана сладост за очите и от което ще изглежда още по-представително. За целта не се доверявайте на хартия, а просто мека кърпичка, в обратния случай , би могло да стане непредвидено надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато сте навън. Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете внимателни ако го оставяте за кратко , някой би могъл да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или релевантната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Разновидности смартфони 3
Разновидности смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?

Ще опишем за вас няколко изграждащи неща, които можете и задължително трябва да сторите , когато сте готови да запазите своя смартфон и той да ви бъде полезен по-цялостно и за голям интервал от време.

Най-добрите на пазара смартфони 4
Най-добрите на пазара смартфони

ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЯТ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните важно е вида на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на нюансите – AMOLED панелите изпреварват LSD, с тези си качества . Предимството на последните модели смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, който представя още повече нюанси .

НУЖНО Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значимост, RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да запазвате колкото ви е необходимо mp3, игри, галерии и клипове . 32GB е подходяща стойност, оставяйки на страна че най-новите модели смартфони притежават 64GB.

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа под 10 часа. В сайта на ООД, бихте могли разгледате раздел от смартфони, специфично изпробвани за дълготраен „живот“. Така ще си дадете сметка , кое устройство ще ви създаде защитеност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Разновидности смартфони 5
Разновидности смартфони

КАКВА ФУНКЦИЯ ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Посетете сайта на ООД и изберете смартфона, вписващ се с начинът ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с красив дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате в кожата си . Вижте още групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Качествени смартфони 6
Качествени смартфони
Вижте нашите смартфони 7
Вижте нашите смартфони
Намерете смартфони 8
Намерете смартфони
Вижте смартфони 9
Вижте смартфони
Нашият каталог с  смартфони 10
Нашият каталог с смартфони
Най-добрите оферти за смартфони 11
Най-добрите оферти за смартфони

КОЯ Е ИСТИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?
ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЯТ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
НУЖНО Е И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ФУНКЦИЯ ИГРАЕ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a comment