детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Участвайте в играта на „Точици“

Когато се отбиете в някои от магазините на бранда в на територията на България и закупите някоя от пролетните ни детски рокли, момиченцето ви има правото да играе на специален флипер , който стои в магазина. При отбелязване на необходимото количество точки, печелите и други интригуващи награди . Знаете, че за фирмата коментарите на малките ин клиенти са ценни . Приканваме ви поставите родителски или детски обратен отговор за вече закупена рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

Скроени с чувство

Когато избирате дрехи за визията на своя малчоган , родителят създава в него уникален стил . Ето защо е хубаво малчоганите да бъдат спокойни в неспирните щуротии и приключения , но разбира се и невероятни в собствената си оригиналност . Новите комбинации за сезона са сътворени върху последните модни тенденции и мнението на купувачите , осланяйки се на конкретните необходимости на съвременния детски свят. Топлият сезон ни предразполага да се впуснем във лекота и феерия от цветове . Превърнете във принцеса вашата малка принцеса с новата колекция от детски рокли на фирмата .

Детски рокли за всекидневието

Младите девойки обичат да изглеждат необичайни , идеално решение на задачата са ежедневните детски рокли. Перфектен избор се оказва модела с панделки . Изработката е от лен и памук с високо качество, а панделките – допълнение са изработени по модел на детска картина. Извивката се спуска свободно под талията и дава свобода за спокойни движения. Друго атрактивно предложение е разновидността с Мики Маус и балетна пачка . Впечатляващата апликация придава невероятна визия , а пачката от изящни воали и мек тюл продължава наслагващата се шикозност . Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за всекидневието на всяка малка дама се оказват джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С какаово кафяв тон, лека материя и дължина падаща до коляното, ще стане любима на всяка малка госпожица . Създадена за безбройни детски приключения и танци до безкрай. Не можем да не отдадем внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Разчупен модел , включващ бродерии по ръба на полата, джобче в предната страна и няколко махащи с криле пеперуди поставени на колана. Нежно розовият топ излъчва изящество. Без значение с кой от разновидностите на ежедневните последната колекцията на „Точици“ да зарадвате малкото си момиченце , ще направите страхотен избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Къде ще успеем да ги намерим ?

Магазини с марката в цяла България и онлайн пространство за продажби предоставят голям подбор от стоки за визията на най-малките от 0 до 14-годишна възраст, също така и играчки, помагащи на фантазията в процеса на веселба . Можем да да се натъкнем всичко – от бельо, нощници и спортни комплекти до тържествени детски рокли и костюми украсени с подходящите аксесоари за този сезон . Играчките, като най-истински детски спътници , са поставени на главно място в магазините .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Изненада за вашето дете

С купуването на всяка една рокля от новата колекция на „Точици“ детето ви ще получи , под формата на етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка сглобяваща вълшебен пъзел. Рисунката е подбрана в зависимост от визията на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Загриженост и високо качество

Направени изцяло в страната , с първокачествени природни материи и фриволни цветове и неповторими детайли, детски рокли на марката са като изкарани от вълшебен свят . В случай че искате да разнообразите излъчването с други детайли, прегледайте и предлаганите шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с колекцията . Обърнете внимание и на най-новите пролетни серии мода за вашите момчета .

Вижте още:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Участвайте в играта на „Точици“
Скроени с чувство
Детски рокли за всекидневието
Къде ще успеем да ги намерим ?
Изненада за вашето дете
Загриженост и високо качество

Leave a comment